HUMANITARNA AKCIJA Maloj Ani treba pomoć da bi prohodala

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANITARNA AKCIJA Maloj Ani treba pomoć da bi prohodala

Ana Kovačević iz Surčina ima samo tri godine i od rođenja boluje od cerebralne paralize. Za njeno lečenje u klinici u Beču potrebno je 80.000 evra, ali je ta suma za njene roditelje nedostižna. Zato mole ljude dobre volje da im pomognu kako bi njihova devojčica prohodala i uživala u igri sa svojim vršnjacima.

- Ana pokreće ručice i nožice, ali ne može da stoji. Stupili smo u kontakt sa lekarima iz klinike AKH u Beču i njihove prognoze su optimistične. Kažu da Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << može da prohoda i da je potrebno da se uradi transplantacija matičnih ćelija - kaže majka Olivera Mihajlović.

Svi koji žele da pomognu Ani da prohoda, mogu da uplate novac u banci Sosijete ženeral na dinarski žiro račun 275001361501020848 na ime Ana Kovačević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.