HAOS U LOZNICI Jaka kiša poplavila ulice i dvorišta

Izvor: Blic, 12.Avg.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U LOZNICI Jaka kiša poplavila ulice i dvorišta

Jaka kiša pala je u Loznici koji minut pre 16 časova i izazvala poplavu na mnogim ulicama u centru grada. Zbog obilnih padavina izlile su se šahte, a neka dvorišta su prekrivena fekalijama iz kanalizacije.

Među najkritičnijim mestima je naselje Stara varoš, gde su privatne kuće najugrošenije zbog izlivanja kanalizacije. U ovom delu grada, gde su do skora bile ušorene porodične kuće, poslednjih godina niču višespratne zgrade, koje se povezuju na staru kanalizacionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mrežu, što dodatno otežava život onih koji su nastavili da žive u svojim kućama.

- Nekada je preko puta bila porodična kuća u kojoj su živela tri člana, a sada je zgrada sa dvadeset i više stanova. Isto je i sa zgradom koja je nikla dvadeset metara dalje, a u krugu od sto metara u izgradnji su još dve nove sa pet spratova. To sve ne može da podnese mreža koja je postavljana pra više decenija - jada se jedan od žitelja Ulice Zeke Buljubaše.

Građani kažu da nije retka pojava da građevinski radnici posle završenog radnog dana operu mešalice za beton i kolica, a da sav cementni mulj završava u kišnoj kanalizaciji. Zbog toga su mnoge zapušene i ne mogu da prime vodu kada padne jača kiša.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEVREME POGODILO SRBIJU Jaka kiša poplavila ulice i dvorišta u Loznici, kod Gornjeg Milanovca LOPATAMA RAZGRĆU LED (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Avg.2017

Jaka kiša pala je u Loznici koji minut pre 16 časova i izazvala poplavu na mnogim ulicama u centru grada. Zbog obilnih padavina izlile su se šahte, a neka dvorišta su prekrivena fekalijama iz kanalizacije...Među najkritičnijim mestima je naselje Stara varoš, gde su privatne kuće najugrošenije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.