GOOGLE UKINUO BEOGRAD NA VODI: Sad glavni grad predstavljaju postojeći objekti

Izvor: NaDlanu.com, 31.Mar.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOOGLE UKINUO BEOGRAD NA VODI: Sad glavni grad predstavljaju postojeći objekti

Naime, do juče, kad ukucate na Guglu "Beograd", pojavljivale su se fotografije objekata koji ne postoje u prestonici, već samo kao deo plana "Beograd na vodi". Nakon pisanja portala Nadlanu.com, taj fenomen je nestao.

Juče je glavna tema na društvenim mrežama bila rezigniranost građana Beograda koji su u hiljadama slali administratorima Gugla obaveštenje da objekti koji bi trebalo da simoblizuju naš glavni grad nisu realnost, i da tek treba da budu izgrađeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Kada ukucate na pretraživaču druge evropske metropole, kao ilustracije pojavljuju vam se postojeći objekti, tako Katedrala Duomo predstavlja Milano, Ajfelov toranj Pariz, a Palata Sibeles Madrid, a sada, našu prestonicu predstavlja (vrlo postojeća) panorama grada

Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.