Evo koje ulice će biti zatvorene tokom inauguracije

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koje ulice će biti zatvorene tokom inauguracije

Na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini "Palate Srbija" u Novom Beogradu, tokom sutrašnje svečane ceremonije povodom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića, doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja, saopštio je MUP.

Od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Ðinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom.

Javna parkirališta u zoni „Sava centra" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kod Ušća, neće moći da se koriste od 6 časova do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.

Bez ovoga niko neće moći na Vučićevu inauguraciju! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLOKADA SAOBRAĆAJA ZBOG INAUGURACIJE: Otežano kroz Novi Beograd

Izvor: Večernje novosti, 22.Jun.2017

Ceremonija inauguracije predsednika menja saobraćajne trase. Bez parkiranja vozila kod Ušća, Sava centra i Buvljaka SVEČANA ceremonija inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića zatvoriće u petak delove Novog Beograda, a u pojedinim trenucima, zbog dolaska visokih...

Nastavak na Večernje novosti...

Izmene u saobraćaju: Evo gde nećete moći

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017, 08:07

Na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini "Palate Srbija" u Novom Beogradu danas će doći do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja zbog svečane ceremonije tokom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića...Foto: MONDO/Mario Milojević..  U periodu od 16 do 22 časa za saobraćaj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.