Evo još koliko zdravstvenih kartica RFZO treba da isporuči

Izvor: BKTV News, 11.Avg.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo još koliko zdravstvenih kartica RFZO treba da isporuči

Republički fond za zdravstveno osiguranje saopštio je danas da je ostalo da se uruči još samo 185.258 zdravstvenih kartica.

Na šalterima 29 filijala i 151 ispostavi RFZO je spremno za uručenje 157.258 kartica, a preko JP Pošte 28.000 zdravstvenih kartica.

RFZO moli osiguranike koji se nisu opredelili za dostavu zdravstvene kartice na kućnu adresu, a još je nisu preuzeli, da to učine u svojoj matičnoj filijali, odnosno ispostavi.

Kako se navodi, najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << broj osiguranika koji nisi podigli svoje zdravstvene kartice su u Filijali Beograd i to Ispostavi Novi Beograd, Zemun, Zvezdara, Palilula kao i u Filijali Novi Sad, Filijali Zaječar.

Saopšteno koji učenici imaju pravo na besplatne udžbenike

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

RFZO: Preostalo da se uruči još 185 hiljada zdravstvenih kartica

Izvor: RTS, 11.Avg.2017

Republički fond za zdravstveno osiguranje saopštio je da je ostalo da se uruči još samo 185.258 zdravstvenih kartica. . Na šalterima 29 filijala i 151 ispostavi RFZO za uručenje je spremno 157.258 kartica, a preko JP...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.