Er Srbija proširila red letenja u letnjoj sezoni

Izvor: TangoSix.rs, 27.Mar.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija proširila red letenja u letnjoj sezoni

BEOGRAD – Er Srbija najavila je danas letnji red letenja, koji obezbeđuje povećan kapacitet i unapređenu povezanost. Sezonski red letenja stupa na snagu u nedelju 29.marta, a važiće do 24.oktobra.  
 

 
 
Kako saopštavaju iz Er Srbije, nacionalni avio-prevoznik će u letnjoj sezoni obavljati 724 polaska nedeljno, pružajući kapacitet od 81,000 sedišta. U odnosu na prethodnu godinu, kapacitet za prevoz putnika, koji se izražava kao proizvod broja >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << raspoloživih sedišta i pređenih kilometara, uvećaće se za 9,3 procenata.
U toku letnje sezone, Er Srbija će direktno leteti ka 40 destinacija u 29 zemalja, što je za jednu više destinaciju u odnosu na isti period prethodne godine, jer ovaj avio-prevoznik sada obavlja letove za Zagreb. I u ovoj letnjoj sezoni, Er Srbija uvodi pet sezonskih destinacija, u koje spadaju Dubrovnik, Pula, Split, Malta i Varna.
Putnici mogu očekivati pojačanu frekvenciju letova u letnjoj sezoni ka osam destinacija – Amsterdamu, Bejrutu, Briselu, Ljubljani, Podgorici, Pragu, Tirani i Tivtu. U ovom periodu godine, letovi na 33 destinacije će se obavljati najmanje jednom dnevno, dok će se na 11 destinacija leteti minimum dva puta dnevno.
Prema novom redu letenja, Er Srbija će obavljati svakodnevne letove ka Amsterdamu kako bi se ostvarila bolja povezanost sa mrežom destinacija avio-kompanije KLM, a biće izmenjen i raspored letova ka Tel Avivu kako bi se putnicima ka ovom gradu i iz njega omogućio veći izbor opcija za dalja putovanja.
Zahvaljujući uvećanju globalne mreže Er Srbije, putem novih i proširenjem postojećih kod šer ugovora, omogućeni su letovi ka dodatnih 29 destinacija. Ova vrsta ugovora uspostavljena je sa ukupno deset avio-kompanija, u koje spadaju Adria ervejz, Aeroflot, Alitalija, Bulgaria Er, erberlin, Er Frans, Etihad ervejz, Etihad ridženel, KLM i Tarom, saopštavaju iz kompanije.
Najveći broj letova u letnjoj sezoni, Er Srbija će ostvariti ka Tivtu, kojih će biti 26 nedeljno.
 
 

 
 

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Air Serbia uvodi prošireni letnji red letenja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Mar.2015

Letnji red letenja će biti aktuelan od 29. marta do 24. oktobra, a Air Serbia (Er Srbija) najavljuje da će povećati kapacitet i unaprediti povezanost letova. Najveći broj polazaka sa Aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd biće od 15. juna do 15. .. Više.. The post Air Serbia uvodi prošireni letnji...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Er Srbija uvodi prošireni letnji red letenja

Izvor: Studio B, 27.Mar.2015

Er Srbija saopštila je da će tokom letnjeg reda letenja koji stupa na snagu u nedelju direktno leteti ka 40 destinacija u 29 zemalja, uz jednu dodatnu destinaciju u odnosu na prošlogodišnji letnji red letenja...Osim toga, Er Srbija će ponovo uvesti pet sezonskih destinacija ka Dubrovniku, Malti,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.