Dostupna nova aplikacija za olakšan pristup portalu ePorezi

Izvor: NovaEnergija.net, 25.Maj.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostupna nova aplikacija za olakšan pristup portalu ePorezi

Poreska uprava (PU) saopštila je da se od danas na sajtu te uprave može preuzeti nova korisnička aplikacija ePorezi, koja će omogućiti lakši pristup tom portalu.
Kako je Tanjugu rečeno u PU, nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal ePorezi je besplatna.
U aplikaciju su, kako su naglasili, ugrađeni svi elementi koji su neophodni korisnicima portala za nesmetan rad, pri čemu su u potpunosti očuvane sve funkcionalnosti postojećih >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << elektronskih servisa na portalu ePorezi.
Primena nove aplikacije, kao i postupak potpisivanja poreskih prijava, znači brži i efikasniji rad portala ePorezi, kao i veću sigurnost u radu poreskih obveznika, odnosno korisnika portala – reklu su u PU.
PU Srbije podseća da korisnička aplikacija ePorezi služi isključivo za pristup istoimenom portalu, i da je razvijena radi prevazilaženja pojedinih zastarelih tehničko-tehnoloških rešenja, nastalih usled izostanka podrške softverskim dodacima kod najpopularnijih svetskih pregledača.
Izvor: Tanjug

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poreska: Bez ove aplikacije nema pristupa

Izvor: B92, 25.Maj.2017

Beograd -- Poreska uprava saopštila je da se na sajtu te uprave može preuzeti nova korisnička aplikacija "ePorezi" koja će omogućiti lakši pristup tom portalu...Kako je rečeno u PU, nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal "ePorezi" je besplatna...U aplikaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.