Izvor: TangoSix.rs, 08.Feb.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorat civilnog vazduhoplovstva od sada otvoren za studente Saobraćajnog fakulteta

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov i dekan Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Nebojša Bojović potpisali su u petak, 4. marta, Memorandum o saradnji izmedju dve institucije, saopštio je DCV:
– Potpisivanjem Memoranduma stiču se uslovi za realizaciju dugogodišnje ideje Direktorata koja za cilj ima edukaciju kroz praksu novih kadrova u civilnom vazduhoplovstvu, kao i podsticanje edukativne, praktične i razvojne >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << dimenzije kod talentovanih i uspešnih studenata.
Saradnja Direktorata i Saobraćajnog fakulteta će se ogledati kroz sledeće aktivnosti: studentsku praksu, gostujuća predavanja zaposlenih iz Direktorata, trening programe, posete studenata Direktoratu, rad na projektima, rad na istraživačkim i diplomskim radovima i odnose sa javnošću.
Direktorat civilnog vazduhoplovstva je uveren da će započeta saradnja u budućnosti doneti kvalitet i kvantitet civilnom vazduhoplovstvu Republike Srbije. – rekli su u DCV-u.
The post Direktorat civilnog vazduhoplovstva od sada otvoren za studente Saobraćajnog fakulteta appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Sutra u Beogradu: Regionalna konferencija posvećena oblasti civilnog traganja i spasavanja

Izvor: TangoSix.rs, 08.Feb.2016

Regionalna konferencija posvećena oblasti traganja i spasavanja u civilnom vazduhoplovstvu održaće se 9. i 10. februara u Beogradu, u Palati „Srbija“. Organizatori konferencije su Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije i EUROCONTROL..Konferencija je zajedinčka inicijativa ove dve institucije...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.