Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas umereno oblačno s kišom

U Srbiji će danas biti umereno do znatno oblačno, mestimično s kišom dok se više padavina predviđa uveče i u toku noći na severu i zapadu Srbije, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa olujnim udarima, u toku noći u slabljenju i skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od 6 do 10, a najviša od 12 u Timočkoj Krajini do 18 stepeni na zapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije.

U Beogradu će danas biti umereno do znatno oblačno i vetrovito. U toku dana povremeno se predvidja kratkotrajna kiša, ali i kraći sunčani intervali. Više padavina u toku noći.

Vetar umeren i jak, jugoistočni, uveče i u toku noći u slabljenju i skretanju na severozapadni. Najniža temperatura biće oko 9, a najviša oko 15 stepeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.