Danas sunčano uz umeren i jak mraz

Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano uz umeren i jak mraz

U Srbiji će danas biti mestimično maglovito, uz umeren i jak mraz, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

U toku dana u većini mesta biće pretežno sunčano, a po kotlinama i ponegde u Vojvodini maglovito i tmurno.

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u toku noći u košavskom području u pojačanju.

Najniža temperatura od minus 15 do minus 8, najviša od minus jedan do tri, u maglovitim predelima od minus pet do minus dva stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U Beogradu će ujutro biti umerenog do jakog mraza i magle, koja će se u nižim delovima grada zadržati do podneva. U toku dana pretežno sunčano i hladno. Vetar slab, uveče i noću umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od minus 12 do minus osam, najviša dnevna od minus dva do nula stepeni.

Biometeorološke prilike i dalјe će imati nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih. Posebna opreznost savetuje se cerebrovaskularnim bolesnicima, osobama sa srčanim tegobama i astmatičarima.

Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolјe i reumatskih bolova. Zbog niskih temperatura neophodno je adekvatno odevanje. U saobraćaju se preporučuje dodatan oprez.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.