Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, temperatura do 32 stepena

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, uz slab vetar i temperaturu do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od 10 stepeni na jugoistoku do 18 na severu Šumadije, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

U Beogradu će takođe biti sunčano i toplo vreme, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće oko 18, a najviša dnevna oko 31 stepena.

Biometeorološke prilike će relativno nepovolјno uticati na hronično obolele. Osobe sa kardiovaskularnim obolјenjima mogu osetiti izraženije zdravstvene tegobe.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu nesanice i glavobolje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVAJTE U LETU JOŠ MALO: Evo kada TAČNO stiže ZAHLAĐENJE!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, sa najvišom temperaturom od 29 do 32 stepena...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće slab jugoistočni vetar...Jutarnja temperatura biće od 10 stepeni na jugoistoku, do 18 stepeni na severu Šumadije, a najviša dnevna od...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.