Danas sunčano i toplo, popodne  mogući kratkotrajni pljuskovi

Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo, popodne mogući kratkotrajni pljuskovi

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, od sredine dana uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajni pljuskovi i grmljavina, a najviša temperatura biće 34 stepena.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti uglavnom slab, promenljivog smera.

Najniža temperatura od 15 do 22, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, u pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delovima grada moguć je kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura oko 22, najviša oko 33 stepena.

U nedelju će u Srbiji, prema izgledima vremena za sedam dana, do 9. jula, biti promenljivo oblacno, sa mestimično kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Od ponedeljka pretežno suncano. Maksimalna temperatura početkom sedmice u većini mesta u Srbiji iznosiće od 27 do 30 stepeni, a u sredu će biti u manjem porastu.

U toku noći sreda na četvrtak i u četvrtak tokom dana, očekuje se prolazno naoblačenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Od petka pretežno sunčano i toplije, za dane vikenda maksimalna temperatura od 30 do 35 stepeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DANAS OBLAČNO I SVEŽIJE: Mogući pljuskovi u popodnevnim satima

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2016, 07:14

U Srbiji će biti promenljivo oblačno i malo svežije, a pre podne na severu i zapadu, posle podne i uveče u ostalim krajevima očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura biće od 15 do 22, najviša dnevna od 27 na severu do 32 na istoku i jugoistoku, saopštio je Republički...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.