Danas pretežno sunčano i toplo, uveče moguća kiša

Izvor: Blic, 26.Jun.2016, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano i toplo, uveče moguća kiša

U Srbiji će danas veme biti pretežno sunčano i toplo, dok se uveče očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a moguće su i kratkotrajne nepogode s obilnijim padavinama i gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će u južnom Banatu i na planinama povremeno biti jak. Jutarnja temperatura biće od 18 do 24, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

U Beogradu će takođe danas biti pretežno sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, a uveče se očekuje naoblačenje i osveženje s povremenom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 24, a najviša dnevna oko 32 stepena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I danas toplo, uveče moguća kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2016

U Srbiji će danas veme biti pretežno sunčano i toplo, dok se uveče očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a moguće su i kratkotrajne nepogode s obilnijim padavinama i gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab do umeren vetar, koji će u južnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.