Danas oblačno, mestimično s kišom, do 14 stepeni

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, mestimično s kišom, do 14 stepeni

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pre podne se u severnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima zemlje očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Duvaće umeren, povremeno jak zapadni, severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od četiri do osam stepeni, najviša dnevna od osam do 14.

U Beogradu će ujutro i pre podne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti umereno i potpuno oblačno, povremeno sa kišom. Od sredine dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Duvaće umeren, povremeno jak, zapadni, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko osam, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Srbiji sneg i kiša do utorka, a od utorka...

Izvor: NaDlanu.com, 01.Apr.2015

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Pre podne se u severnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima zemlje očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Duvaće umeren, povremeno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.