Danas izmene režima saobraćaja na auto putu

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas izmene režima saobraćaja na auto putu

Na auto putu Beograd-Niš, izmedju petlje "Kružni put" i "Lasta", danas će od sedam do 17 sati, zbog radova na sanaciji drenažnog sistema, biti izmenjen režim saobraćaja u oba smera.

Kako je navedeno u saopštenju "Puteva Srbije", radovi će se izvoditi u pokretu, u voznoj i preticajnoj kolovoznoj traci, dok će se saobraćaj odvijati u zaustavnoj kolovoznoj traci.

Istog dana će, zbog radova u srednjem pojasu auto puta, na deonici izmedju

petlje "Dobanovci" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i "T-6", u periodu od sedam do 17 sati, biti izmenjen režim saobraćaja u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj kolovoznoj traci, dok će se saobraćaj odvijati u zaustavnoj i voznoj kolovoznoj traci, navodi se u saopštenju.

"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Suvi kolovozi i dobra vidljivost omogućavaju dobru prohodnost puteva u Srbiji.

Kako je saopštio danas Auto moto savez Srbije, na vozače se apeluje da na deonicama, gde su započeti radovi, posebno obrate pažnju na bezbednost putara.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.