Danas hladno, mestimično sa kišom, suznežicom i snegom

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas hladno, mestimično sa kišom, suznežicom i snegom

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, a u brdsko-planinskim predelima manje povećanje visine snežnog pokrivača dok se više padavina očekuje na zapadu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

Vetar će biti umeren, povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od nule do tri stepena, najviša dnevna od četiri do osam stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti oblačno i hladno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povremeno sa kišom, u jutarnjim i noćnim satima i kratkotrajnom susnežicom. Vetar će biti umeren, povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se ko dva stepena, najviša dnevna oko pet stepeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS KIŠA I SNEG: U Beogradu BLIZU NULE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017

Iako je proleće, vremenske prilike danas će biti kao da je zima..U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom...U brdsko-planinskim predelima očekuje se manje povećanje visine snežnog pokrivača dok se više padavina očekuje na zapadu zemlje, saopštio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Danas hladno sa kišom, suznežicom i snegom

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2017

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, a u brdsko-planinskim predelima manje povećanje visine snežnog pokrivača dok se više padavina očekuje na zapadu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod...Vetar će biti umeren, povremeno i jak,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.