DRŽAVNA SLUŽBENICA Rijaliti zvezda ima sekretaricu i platu 80.000

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽAVNA SLUŽBENICA Rijaliti zvezda ima sekretaricu i platu 80.000

„Ona je trenutno na sastanku. Ne znamo do kada će trajati. Možete da zakažete susret putem mejla“, rekla nam je jedna gospođa u ime PR Agencije za upravljanje lukama.

Zgrada u Nemanjinoj 4 poznatija je po noćnom klubu „Stefan Braun“ nego kao sedište ozbiljne državne agencije. Ipak, ispod tog kluba, u renovinarim prostorijama, smeštena je Agencija za upravljanje lukama, novo radno mesto bivše rijaliti zvezde Ivane Škorić.

Kako tačna lokacija Agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nigde nije navedena, ekipa „Blica“ krenula je od poslednjeg sprata zgrade ne bi li našla Ivaninu kancelariju i usmeno joj postavila pitanja koja smo prethodnog dana poslali na mejl. Vrata - zaključana, a ulazi se na šifru. Ali, tu je zvono. Posle izvesnog vremena vrata nam je otvorio mladić koji nije znao o čemu se radi, pa je pozvao jednu gospođu, koja nas je dočekala umesto Ivane.

- Ivana je tu, ali ne može da vas primi. Tek je primila stranke - rekla nam je.

Zanimljivo, portparolka ima sekretaricu! Uz opasku da je pročitala prethodni tekst u „Blicu“ kazala nam je i da su nam poslali odgovore na naša pitanja na mejl.

- Odgovorili smo vam na pitanja. Ivanu danas ne možete da vidite, ali možete da zakažete sastanak mejlom - završila je sekretarica i ispratila nas.

U mejlu koji smo poslali Ivani još u ponedeljak, postavili smo pitanja u vezi s poslovanjem Agencije za upravljanje lukama. Između ostalog, tražili smo odgovore oko statusa Luke Beograd i projekta „Beograd na vodi“. Odgovor nas je razočarao. „Obaveštavamo vas da se pitanja koja su nam dostavljena odnose na oblasti koje nisu u nadležnosti Agencije za upravljanje lukama. Za tražene odgovore obratite se nadležnim institucijama“, navedeno je u mejlu.

Nameće se pitanje šta to spada u nadležnosti Agencije za upravljanje lukama i zašto portparolka koja, kako smo saznali, mesečno zarađuje 80.000 dinara, nema vremena da razgovara s nama?!

Dragana Milošević, balerina „Granda” i učesnica „Farme“, došla je na mesto asistenta v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića. Bivša „farmerka“ Dragica Radosavljević Cakana zaposlena je u Opštini Čukarica, gde pomaže da se organizuju kulturne manifestacije. Sin Šabana Šaulića, Mihajlo šaulić radio je u Ministarstvu saobraćaja, a suprug Nataše Bekvalac Ljuba Jovanović trebalo je da se zaposli kao pomoćnik direktora Komunalne policije, ali to nije bilo realizovano.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.