DRAMA OKO DEČAKA IZ KALUĐERICE Nasilni otac preti „Blicu“

Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA OKO DEČAKA IZ KALUĐERICE Nasilni otac preti „Blicu“

Prvo idem da tužim novinarku, a onda ću joj j*** mamu maminu - zapretio je juče Slaviša S. (32), otac dečaka J. S. (5), revoltiran pričom koju smo objavili.

Dečak koji je privremenom merom pripao ocu trenutno je na nepoznatoj lokaciji sa babom Vesnom Veselinović, koja odbija da ga preda. Majka dečaka, Danijela, iznenada je preminula 2014. godine. Od Slaviše se razvela zbog nasilja u porodici, što potvrđuju papiri koje nam je dostavio dečakov deda Spasoje Stefanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << On još tvrdi da je otac zlostavljao i dečaka, te da zato odbijaju da mu ga daju.

Slaviša S. u razgovoru za naš list priznaje da je bio nasilan prema bivšoj ženi!

- Samo sam joj udario jedan šamar. Za to sam osuđen. Ali porodica bivše žene laže da sam udario dete pesnicom u glavu i da sam ga seksualno zlostavljao - kaže Simić i dodaje da mu je dete oteto.

- Lažu da ne radim, u radnom odnosu sam pri „Toplani Obrenovac“. Tužiću „Blic“ zbog svih laži - rekao je on.

Međutim, odbio je da dođe u redakciju jer „nema šta da se juri s novinarkom po Beogradu“, kao i da nam ostavi svoj kontakt telefon.

Iz JKP „Toplovod Obrenovac“ su poručili da Slaviša S. nije njihov radnik.

Centar: Sve po zakonu

U gradskom Centru za socijalni rad kažu da je sud doneo privremenu meru kojom se dete poverava ocu.

- U skladu sa tim, centar je sačinio plan izvršenja privremene mere, ali to nije bilo moguće realizovati i o tome je obavešten sud. Baka deteta je pokrenula postupak kod Upravnog suda - kažu u ovoj instituciji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.