DRAMA Muškarac više od dva sata bio zaglavljen u steni kod Ostroga

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA Muškarac više od dva sata bio zaglavljen u steni kod Ostroga

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore uspešno su završili akciju spasavanja Nikšićanina Srđana Kilibarde (40) koji je u rejonu Ostroga bio zaglavljen u steni.

Kako je navedeno na Fejsbuk stranici Gorske službe spasavanja Crne Gore, njima je poziv upućen u 16.15 časova, nakon čega su se ekipe uputile na teren.

Akcija je uspešno završena oko 18.45 časova, kada je Kilibarda bezbedno evakuisan.

U akciji je učestvovalo šest pripadnika GSS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dva sata bio zaglavljen u steni na Ostrogu

Izvor: Mondo, 06.Okt.2015, 09:36

Više od dva sata trajala je akcija spašavanja četrdesetogodišnjeg Nikšićanina Srđana Kilibarde...Foto: Facebook- Gss Crne Gore..On se juče u poslepodnevnim satima zaglavio u steni, u rejonu Ostroga. Poziv u pomoć upućen je oko 16.15h nakon čega je šestočlana ekipa GSS-a krenula u akciju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.