DAN ZA SPAVANJE: Danas kiša, po podne sneg

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN ZA SPAVANJE: Danas kiša, po podne sneg

Snega će biti ponegde i u nižim predelima, a u južnim i istočnim krajevima padavine će uveče prestati

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, a posle podne i uveče očekuju se susnežica i sneg.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, snega će biti ponegde i u nižim predelima, a u južnim i istočnim krajevima padavine će uveče prestati. Duvaće slab i umeren, u istocnoj Srbiji povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i jak istočni i jugoistočni vetar, a od sredine dana na jugu umeren i jak jugozapadni. Jutarnja temperatura biće od -1 na severozapadu do 4 stepena na jugoistoku, a najviša dnevna od tri do osam stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, a po podne i uveče moguća je i pojava susnežice i snega. Duvaće slab i umeren vetar, istocni i jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko dva, a najviša dnevna oko pet stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do 8. februara, biće pretežno oblačno, u ponedeljak ujutru još ponegde sa snegom, a od sredine dana mestimično susnežica i sneg uglavnom u južnim predelima, padavine slabog intenziteta.U utorak umereno oblačno, posle podne naoblačenje koje će prvo zahvatiti jugozapadne krajeve, sa padavinama, kišom, susnežicom isnegom.

U sredu i četvrtak oblačno, malo toplije, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom, u košavskom podrucju i na planinama duvaće jak jugoistočni vetar. Zatim oblačno i hladnije, u petak mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, a od subote temperatura u daljem padu sa snegom i u nižim predelima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.