Cisterne sa vodom u centru Beograda

Izvor: RTS, 23.Jun.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterne sa vodom u centru Beograda

Zbog najavljenih izuzetno visokih dnevnih temperatura vazduha u Beogradu, auto-cisterne sa pijaćom vodom će u narednom periodu, počevši od sutra, u vremenu od 11.00 do 18.00 časova, biti postavljene na nekoliko najprometnijih lokacija u centru grada.
Auto-cisterne će biti postavljene na Zelenom vencu, na Trgu Republike kod "Staklenca", Trgu Nikole Pašića i Trgu Slavija.

Pitka voda na najprometnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mestima u Beogradu namenjena je svim građanima za piće, osvežavanje i rashlađivanje.
JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" nastaviće sa ovom akcijom tokom celog leta, u danima sa tropskim temperaturama.
Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internet adresi www.bvk.rs.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cisterne su na ovim lokacijama: Pijaća voda svuda po gradu zbog izrazito visokih temperatura

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2017

Zbog visokih dnevnih temperatura u Beogradu, autocisterne sa pijaćom vodom će u narednom periodu biti postavljene na nekoliko najprometnijih lokacija...Cisterne će biti postavljene u subotu, u vremenu od 11:00 do 18:00 sati...Kako se navodi u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", autocisterne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.