Čišćenje i pranje kolovoza na mostu Gazela

Izvor: Akter, 20.Avg.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čišćenje i pranje kolovoza na mostu Gazela

Javno preduzeće "Putevi Srbije“ saopštilo je da će na mostu Gazela, od srede do petka, biti izmenjen režim saobraćaja od 22 do 06. časova, zbog čišćenja i pranja kolovoza

Čišćenje i pranje kolovoza na mostu Gazela 20. i 21. biće rađeno u smeru Beograd-Šid, a 21. i 22. avgusta u smeru Šid - Beograd.

"Radovi se izvode pod saobraćajem i za saobraćaj će biti zatvorena spora kolovozna traka auto-puta:, kaže se u saopštenju.

To preduzeće je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << najavilo i da će čišćenje i pranje mosta Gazela u srednjem pojasu raditi 22. i 23. avgusta, u oba smera, Beograd -Šid i Šid -Beograd.

Tokom radova koji se izvode u pod saobraćajem, i za saobraćaj će biti zatvorena brza kolovozna traka.

U saopštenju se mole svi učesnici u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine, vožnju prilagode uslovima na putu i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Čišćenje i pranje kolovoza na mostu Gazela

Izvor: Blic, 20.Avg.2014

Javno preduzeće "Putevi Srbije“ saopštilo je da će na mostu Gazela, od srede do petka, biti izmenjen režim saobraćaja od 22 do 06. časova, zbog čišćenja i pranja kolovoza...Javno preduzeće "Putevi Srbije“ saopštilo je da će na mostu Gazela, od srede do petka, biti izmenjen režim saobraćaja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.