Cene udžbenika iste kao prošle godine

Izvor: Akter, 05.Avg.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene udžbenika iste kao prošle godine

Zavod za udžbenike i ove godine će spremno dočekati početak nove školske godine, a cene udžbenika ostaće na prošlogodišnjem nivou, izjavila je danas Jelena Ivanović direktor Sektora za strategiju i razvoj tog Zavoda

"Štampanje udžbenika je sukcesivni proces koji je počeo još u februaru, a završetak je planiran za kraj avgusta. Kao i uvek spremno dočekujemo početak školske godine i imaćemo sva izdanja u knjižarama", rekla je Ivanovićeva za portal Gradskibiro >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i dodala da su cene udžbenka iste kao prošle godine.

"Cene užbenika su iste kao i prethodne godine. Prosečna cena udžbenika u nižim razredima je oko 690  dinara, a u višim oko 720 dinara. Cene udžbeničkog kompleta za niže razrede je oko 8.650 dinara, a za više oko 13.980 dinara. Kao i do sada, đaci će Zavodove udžbenike moći da kupe u svim našim knjižarama", navela je ona.

Prema njenim rečima, Zavod kao i ranijih godina spremo dočekuje početak školske godine.

"Pored naših knjižara Zavod ima široko rasprostranjenu mrežu svojih saradnika (knjižara) na teritoriji Srbije kao i Republike Srpske i Crne Gore, tako da ne očekujemo velike gužve početkom septembra.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zavod: Cene udžbenika iste kao prošle godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2015

Zavod za udžbenike i ove godine će spremno dočekati početak nove školske godine, a cene udžbenika ostaće na prošlogodišnjem nivou, izjavila je danas Jelena Ivanović direktor Sektora za strategiju i razvoj tog Zavoda..."Štampanje udžbenika je sukcesivni proces koji je počeo još u februaru,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.