ČUVAJTE SE SUNČANICE: Danas vrelih 37, osveženje stiže u sredu uveče!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUVAJTE SE SUNČANICE: Danas vrelih 37, osveženje stiže u sredu uveče!

U četvrtak i petak mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, sa slabim vetrom promenljivog pravca i najvišom dnevnom temperaturom do 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Najviša jutarnja temperatura biće od 16 do 22 stepena, dok će najveća dnevna biti od 32 do 37 stepeni.

U Beogradu će takođe biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jutarnja temperatura oko 22, najviša dnevna oko 36 stepeni. Do srede sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura u većini mesta od 36 do 39 stepeni.

Tokom noći sredu na četvrtak u severnim, a u četvrtak i u ostalim krajevima, osveženje uz pojačan severozapadni vetar, a ponegde se očekuju i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. U petak promenljivo oblačno ponegde sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina. Zatim pretežno sunčano, od nedelje toplije, a od ponedeljka sa temperaturama znatno iznad proseka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.