CG: pronađene osobe u manastirima

Izvor: B92, 08.Jun.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: pronađene osobe u manastirima

Podgorica -- Crnogorska policija pronašla je više osoba, državljana Srbije i Bosne i Hercegovine, u manastirima i crkvama na području opština Nikšić, Plužine i Šavnik.

Svi pronađeni bili su bez prijave mesta boravka, pa je protv njih podnela prekršajne prijave.

Strani državljani su, kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, nađeni u manastiru Sveti apostol Luka u Župi Niksićkoj, zatim u Pivskom manastru, u manastiru Podmalinsko kod Šavnika, kao i u još nekim verskim objektima.

Otkrivene osobe su se uglavnom bavile vršenjem verske službe. Među tim osobama ima i onih koje ilegalno u Crnoj Gori borave od 1999. godine, navela je policija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorska policija otkrila strance u manastirima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2011

PODGORICA -..Crnogorska policija saopštila je večeras da je pronašla više osoba, državljana Srbije i Bosne i Hercegovine, u manastirima i crkvama na području opština Nikšić, Plužine i Šavnik, bez prijave mesta boravka, pa je protiv njih podnela prekršajne prijave...Strani državljani su,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Crnogorska policija u verskim objektima našla ilegalce iz Srbije i BiH

Izvor: Blic, 09.Jun.2011, 00:40

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je večeras da je pronašla više osoba, državljana Srbije i Bosne i Hercegovine, u manastirima i crkvama na području opština Nikšić, Plužine i Šavnik, bez prijave mesta boravka, pa je protv njih podnela prekršajne prijave...Strani državljani su, kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.