Bolja kontrola ispravnosti uvoznih vozila

Izvor: RTS, 17.Apr.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolja kontrola ispravnosti uvoznih vozila

Državna Agencija za bezbednost saobraćaja najavila je da će 19. aprila početi da važi izmenjeni pravilnik o ispitivanju vozila kako bi se bolje kontrolisala ispravnost uvoznih vozila i samim tim povećala bezbednost saobraćaja.

Najveći deo izmena pravilnika se, kako je navedeno, odnosi na kontrolu motornih i priključnih vozila koja se uvoze kao upotrebljavana radi kvalitetnije tehničke kontrole ispravnosti vozila, prenosi Fonet.

Agencija za bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saobraćaja je navela da se izmenama pravilnika obezbeđuje i bolja kontrola verodostojnosti prateće dokumentacije vozila.

Na sajtu Agencije će biti objavljene sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i načinu sprovođenja postupka kontrolisanja vozila, zatim uplatni računi za sve troškove sa iznosima kao i adrese ispitnih mesta, piše u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bolja kontrola uvoznih vozila

Izvor: B92, 17.Apr.2014

Beograd -- Od 19. aprila počeće da važi izmenjeni pravilnik o ispitivanju vozila kako bi se bolje kontrolisala ispravnost uvoznih vozila...Najveći deo izmena pravilnika se, kako je navedeno, odnosi na kontrolu motornih i priključnih vozila koja se uvoze kao upotrebljavana radi kvalitetnije tehničke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.