BEZOBRAZLUK: Policija ne poštuje zakon!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZOBRAZLUK: Policija ne poštuje zakon!

Ovako izgleda nepropisno parkiranje, za koje je određena kazna 5.000 dinara.

Kako je prošle godine objavljeno, komunalni policajci su od prvog oktobra 2014. počeli da fotografišu auto ostavljen na nedozvoljenom mestu i da šalju sliku u „Parking servis”, koji će vlasniku proslediti elektronski nalog za plaćanje kazne.

Kako vidimo na ovoj fotografiji napravljenoj sinoć, neki pripadnici Saobraćane policije nisu obavešteni o ovome, kao ni o tome da kazna za >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nepropisno parkiranje na zelenim površinama, pešačkom prelazu ili parking-mestu za invalide iznosi 5.000 dinara. Pitamo se da li je neki komunalac uočio ovu nepravilnost na vreme i poslao fotografiju “Parking servisu” i ako je jeste da li je počinilac propisno kažnjen.

A možda Komunalna policija ovih dana ima manjak vremena i ne bavi se nepropisno parkiranim automobilima nego privođenjem putnika u gradskom prevozu koji uzaludno pokušavaju da očitaju svoju kartu na blokiranom validatoru.

Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.