Auto naleteo na voz kod Loznice, petoro povređenih

Izvor: Mondo, 26.Jan.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto naleteo na voz kod Loznice, petoro povređenih

Pet osoba je povređeno kada je putnički automobil naleteo na teretni voz na putnom prelazu u Donjoj Borini, saopštile su Železnice Srbije.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Putnički automobil naleteo je na teretnu železničku kompoziciju i tom prilikom povređeno je svih pet osoba iz putničkog automobila, među kojima su bili muškarac, dve žene i dvoje dece, navedeno je u saopštenju.


Nesreća se dogodila danas na prelazu obezbeđenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << znacima drumske signalizacije na pruzi Brasina - Loznica. 

Na mesto nesreće izašle su Komisija za vanredne događaje srpskih železnica, kao i ekipe MUP-a, Hitne pomoći i Vatrogasne jedinice.

Železnički saobraćaj na pruzi Brasina - Loznica je u prekidu i preduzimaju se sve mere oko što bržeg uspostavljanja saobraćaja i otklanjanja nepovoljnih posledica ove nesreće, saopštile su Železnice Srbije, koje, kako je navode, prema do sada prikupljenim podacima, nisu odgovorne za nesreću.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.