Arsen Dedić u bolnici zbog sepse

Izvor: Akter, 30.Jul.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsen Dedić u bolnici zbog sepse

Hrvatski muzičar Arsen Dedić primljen je zbog sepse u intenzivnu negu interne klinike KBC Rebro u Zagrebu, a pretpostavlja se da je reč o komplikaciji posle nedavne ugradnje proteze kuka, javila je danas agencija Hina

Pozivajući se na nezvanične izvore, agencija navodi da je Dedić na intenzivnu negu zagrebačke klinike smešten juče, gotovo bez svesti.

Dedić ima simptome jake infekcije, a s obzirom da mu je ranije presađena jetra i da je primao imunosuesive, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << bio je izložen većem riziku od infekcija.

Skenerom je pronađeno žarište infekcije na otečenoj nozi koja je izvor sepse.

Poznati muzičar pre dve nedelje imao je operaciju kuka i ugrađena mu je proteza.

Dedić već desetak godina ima probleme sa zdravljem, 2004. u Padovi mu je presađena jetra, a od pre godinu i po zbog pada imao je i probleme sa kukom.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Arsen Dedić u bolnici zbog sepse

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2015

Hrvatski muzičar Arsen Dedić primljen je zbog sepse u intenzivnu negu interne klinike KBC Rebro u Zagrebu, a pretpostavlja se da je reč o komplikaciji posle nedavne ugradnje proteze kuka, javila je danas agencija Hina...Pozivajući se na nezvanične izvore, agencija navodi da je Dedić na intenzivnu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.