AMSS: Vlažni kolovozi na putevima, oprez u vožnji

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Vlažni kolovozi na putevima, oprez u vožnji

Na važnijim magistralnim i regionalnim putevima saobraćaj se večeras odvija po mestimično vlažnim kolovozima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Zaostalog snega u raskvašenom stanju ima još uvek preko planinskih prevoja, zbog čega su kolovozi mokri i zahtevaju dodatan oprez za volanom.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima moguće je stvaranje poledice, pa iz AMS S apeluju na vozače da prilagode brzinu situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na putu i budu oprezni u vožnji.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanje putničkih vozila na prelazima kraća su od 20 minuta.

Prema informacijama "Puteva Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa se vozačima savetuje da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i brzinu vozila prilagode uslovima na putu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.