AMSS: Veći oprez u vožnji zbog kiše

Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Veći oprez u vožnji zbog kiše

Zbog kiše koja trenutno pada u zapadnim i centralnim krajevima Srbije i kolovozi su mokri, iz Auto - moto saveza Srbije savetuju večeras vozačima veći oprez u vožnji.

Iz AMSS-a upozoravaju da će mokri kolovozi, prema najavama metereologa, biti i u ostalim krajevima Srbije, jer se i tamo tokom večeri prognozira kiša sa povremenim pljuskovima.

U saopštenju AMSS-a se navodi i da uskršnje veče protiče u znaku slabijeg saobraćaja, sa manjim brojem vozila na putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Srbiji.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične Policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Iz AMSS-a podsećaju da će 5. maja na državnom putu I B reda broj 27, Loznica - Zavlaka, deonica Krst - Zavlaka doći do potpune obustave saobraćaja od devet do 18 sati zbog izvođenja radova na periodičnom održavanju.

Alternativni pravci za sva vozila su državni put II A reda broj 139 Krst – Krupanj i državni put II A reda broj 137 Krupanj – Zavlaka.

Do izmene režima saobraćaja doći će i na državnom putu I B reda broj 22, Beograd - Lazarevac, deonica Orlovača - Rušanj, od 4. do 18. maja, zbog izvođenja radova na mašinskom iskopu putnih kanala.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Do srede, 4. maja nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja.

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 66 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 30 lica povređeno, a dve osobe su smrtno stradale.

U Beogradu je zabeleženo 25 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba povređeno, a jedna osoba je poginula.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Veći oprez u vožnji zbog kiše

Izvor: B92, 01.Maj.2016

Beograd -- Zbog kiše koja trenutno pada u zapadnim i centralnim krajevima Srbije i kolovozi su mokri, iz AMSS savetuju večeras vozačima veći oprez u vožnji...Iz AMSS-a upozoravaju da će mokri kolovozi, prema najavama metereologa, biti i u ostalim krajevima Srbije, jer se i tamo tokom večeri prognozira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.