AMSS: Šest sati čekanja za teretna vozila na Batrovcima

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Šest sati čekanja za teretna vozila na Batrovcima

Zadržavanja za teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj su oko šest sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave carina, na izlazu iz naše zemlje, na graničnom prelazu Šid zadržavanja su oko dva sata, a na prelazu Sremska Rača oko jedan sat.

AMSS dodaje da će, zbog radova sa rumunske strane, na graničnom prelazu Srpska Crnja, u petak 24. marta u vremenu od 8 do 16 sati, biti obustavljen saobraćaj na teretnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << terminalima i to samo za natovarena teretna motorna vozila koja su su registrovana u Srbiji.

Prazna teretna motorna vozila registrovana u Srbiji, kao i sva teretna motorna vozila registrovana u inostranstvu moći će nesmetano da u ovom vremenu priolaze na ovom graničnom prelazu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šest sati čekanja za kamione na Batrovcima

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2017

Zadržavanja za kamione na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj su oko šest sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije...Prema podacima Uprave carina, na izlazu iz naše zemlje, na graničnom prelazu Šid zadržavanja su oko dva sata, a na prelazu Sremska Rača oko jedan sat...AMSS dodaje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.