AMSS: Putevi prohodni, oprez zbog odrona

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Putevi prohodni, oprez zbog odrona

Vozače širom Srbije večeras očekuje toplo vreme koje uslovljava i dobru prohodnost puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kao posledica velikih temperaturnih promena u prethodnom periodu, česta je pojava odrona zemlje i kamena, pa AMSS vozačima savetuje veću opreznost na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure.

I pored povoljnih vremenskih uslova, savetujemo vozačima dvotočkaša da se potrude da budu što bolje primećeni u saobraćaju, dodaje se u saopštenju.

Sa povremeno usporenom vožnjom treba računati na onim deonicama na kojima putari poslednjih dana intezivno rade, navodi AMSS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.