Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Na rampi Bubanj potok zadržavanje 10 minuta

Pojačan protok vozila zabeležen je na naplatnim rampama, pri čemu su zadržavanja na Bubanj potoku oko 10 minuta, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Veći broj vozila prisutan je na putevima koji vode ka većim gradskim sredinama, na ulicama unutar većih gradova, na pojedinim prilazima formiraju se manje kolone, pa je potrebno više strpljenja i tolerancije u vožnji.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta, naveo je AMSS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PAŽLJIVO VOZITE, ima magle na putevima

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016, 09:03

U pojedinim krajevima Srbije vidljivost je smanjena zbog magle, pa se vozačima preporučuje opreznija vožnja - saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Kako se dodaje, saobraćaj je otežan na putevima u Bačkoj i Sremu. Magle ima i u Šumadiji, zapadnim i južnim krajevima Srbije, najgušća...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.