Izvor: TangoSix.rs, 22.Mar.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A330 ponovo u Zagrebu: Er Srbija šalje svoj najveći avion prvog dana rada novog terminala Aerodroma „Dr. Franjo Tuđman“

Kako je danas saopštila Er Srbija, operativni početak rada novog terminala aerodroma „Dr. Franjo Tuđman“ biće obeležen i promotivnim dolaskom najvećeg aviona srpske avio-kompanije – Erbasom 330:
– Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, obavljaće saobraćaj na liniji Beograd-Zagreb svojim širokotrupnim avionom A330 sledećeg utorka (28. marta) da bi doprinela obeležavanju otvaranja nove zgrade terminala na aerodromu u Zagrebu.
Avion sa 254 sedišta, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << inače redovno leti ka aerodromu Džon F. Kenedi u Njujorku, leteće do glavnog grada Hrvatske i iz njega u jutarnjim časovima sledećeg utorka, a gosti će moći da iskoriste specijalnu cenu povratne karte počev od 59 evra, koja će važiti samo tog dana. – saopšteno je iz kompanije.
Novi terminal svečano je otvoren sinoć, počeće da prima putnike na redovnim linijama od sledećeg utorka / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Specijalni povratni let avionom A330 saobraćaće na dan kada Er Srbija bude primila nagradu za Lidera na tržištu avijacije za 2017. godinu, koju joj dodeljuje Er Transport Vorld (Air Transport World) u Njujorku.
– Zadovoljstvo nam je da obeležimo otvaranje novog terminala u Zagrebu letom koji će ka glavnom gradu Hrvatske samo tog dana obaviti naš prestižni i jedinstveni avion A330. Prošle godine obavili smo probne letove za Zagreb i nekoliko drugih odredišta, kao deo nastavka razvoja naše usluge do Njujorka, tako da ga je lepo ponovo videti na hrvatskom tlu.
Cena karte od 59 evra biće veoma popularna među putnicima koji planiraju da posete novi zagrebački terminal tokom prvog dana rada i istovremeno lete našim širokotrupnim avionom.
A330 saobraćaće u utorak, 28. marta, pri čemu će let JU 230 krenuti iz Beograda u 7.40 i stići u Zagreb u 8.50 ujutru. Povratni let, JU 231, krenuće iz Zagreba u 10.05 i stići u Beograd u 11.10 ujutru. – rekao je Dane Kondić, direktor Er Srbije.
Tango Six je bio na prvom letu A330 za Zagreb prilikom operativne sertifikacije letelice pre početka letova za Njujork. Više detalja možete videti ovde.
The post A330 ponovo u Zagrebu: Er Srbija šalje svoj najveći avion prvog dana rada novog terminala Aerodroma „Dr. Franjo Tuđman“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Er Srbija" šalje "Nikolu Teslu" na otvaranje terminala "Franjo Tuđman" u Zagrebu

Izvor: Blic, 22.Mar.2017

Er Srbija objavila je da će sledećeg utorka obavljati saobraćaj na liniji Beograd-Zagreb svojim širokotrupnim avionom A330 da bi doprinela obeležavanju otvaranja nove zgrade terminala na aerodromu "Franjo Tuđman" u Zagrebu...- Avion sa 254 sedišta, koji inače redovno leti ka aerodromu Džon F....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.