90 odsto pevačica su prostitutke

Izvor: TvojPortal.com, 12.Avg.2011, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''90 odsto pevačica su prostitutke''

/vesti online/ Čak 90 odsto pevačica, uglavnom ovih mlađih koje se probijaju, bavi se prostitucijom i do svojih albuma dolazi isključivo preko kreveta, tvrdi Vladimir Vlada Perović, bivši menadžer Ane Nikolić, Cece Ražnatović, a prenose beogradski mediji.


''Pres'' piše da bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić, koji je devedesetih godina bio vlasnik nekoliko najpoznatijih klubova i restorana u Beogradu, kao i menadžer mnogih zvezda, dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je upoznat sa mračnim tajnama mnogih poznatih imena, a kako se ranije pisalo u medijima, i sam je hapšen jer su se u njegovim klubovima, navodno, podvodile devojke.Ostatak teksta pročitajte na linku

društvoSrbijaprostitucijapevacicemenadzer Vladimir Vlada Perović

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.