9 novih aplikacija koje prosto ne smete da propustite!

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Sep.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

9 novih aplikacija koje prosto ne smete da propustite!

Aplikacije su srž naših smartfona i tableta, a upravo one pretvaraju naše pametne uređaje u zabavna i korisna pomagala koja danas, zahvaljujući njima, predstavljaju mnogo više od pukog sredstva komunikacije.
Danas vam predstavljamo najnovije aplikacije koje prosto ne smete da propustite!

 
1. FUNNI FEED
Dostupno za uređaje sa iOS operativnim sistemom.
GIF-ovi i smešne fotografije su postali naša svakodnevica i apsolutno dominiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << društvenim mrežama. Ova aplikacija će vas povezati upravo sa takvim smešnim slikama i snimcima, a omogućava vam i da sami kreirate i delite sopstveni sadržaj.

2. BOHEMIAN RHAPSODY EXPERIENCE
Dostupna za uređaje sa Android operativnim sistemom.
Aplikacija napravljena za fanove grupe “Queen” pokazuje vam kako bi to izgledalo ako biste vi bili u ulozi Fredija Merkjurija. Putem audio zvuka i animacije aplikacija zbunjuje vaša čula i prilagođava se vašim ličnim karakteristikama i pokretima. Možda nema neke velike koristi od ove aplikacije, ali će vas svakako zabaviti i razonoditi.

3. SAMSUNG FOKUS
Dostupna za Samsung uređaje sa Android operativnim sistemom.
Ovaj novi alat za korisnike Samsungovih uređaja sastavlja e-poštu, kalendar, zadatke, beleške, kontakte i događaje u jednu tačku koja ih sve povezuje u celinu. Ova aplikacija omogućava vam da lakše pratite pristiglu poštu, kao i događaje koji predstoje, te koje obaveze vas sve čekaju, ali i da lakše pronađete različite kontakte u adresaru.

4. INKWIRE
Dostupna za uređaje s Android operativnim sistemom.
Ova aplikacija vam omogućava da povežete dva uređaja, što je zgodna alatka u slučajevima kada želite nešto da pokažete nekom kolegi ili saradniku, čak i kada se on ne nalazi u vašoj blizini, ili kada vam je, na primer, potrebna tehnička podrška, jer uz ovu aplikaciju vaš uređaj može da komunicira sa drugim licem koje vam može pomoći da rešite mogući tehnički problem, čak i kada se serviser ne nalazi kad vas.

5. PLEX 
Dostupna za uređaje sa Windows, Android i iOS operativnim sistemom.
Mnogi neupućeni i dalje koriste odvojene aplikacije za video snimke, muziku i foto albume, ali aplikacije poput ove menjaju postojeće navike. Uz ovu platformu možete lakše pregledati, na jednom mestu, sve zbirke koji se nalaze u vašem uređaju.

6. GOOGLE ALLO
Dostupna za uređaje sa iOS i Android operativnim sistemom.
Google-ov poslednji odgovor na WhatsApp i Facebook Messenger je nedavno predstavljen u vidu chat aplikacije koja, poput svih drugih, poseduje i svoje stikere, ali i mnogo više opcija od konkurencije. Nije vam potreban Google nalog da bi je koristili, dovoljan je broj telefona. Što znači da možete da četujete sa bilo sa vaše kontakt liste, ako vaši prijatelji nemaju aplikaciju, dobiće SMS poruku. Više o aplikaciji pročitajte OVDE.

7. PARALLEL WINDOWS
Dostupna za uređaje s Android operativnim sistemom.
Google operativni sistem Android Nugat može da uradi mnogo toga, ali sposobnost da otvori istu aplikaciju u više prozora jednog pored drugog nije jedna od opcija. Ili bar to nije bilo moguće sve do sad, jer vam ova aplikacija omogućava upravo pomenutu opciju. Ova aplikacija vam, naime, omogućava otvorite istu aplikaciju dva puta istovremeno na telefonu, ili čak i više puta na tabletu, što će vam olakšati njihovu upotrebu.

8. RAW BY 500PX
Dostupna za uređaje sa iOS i Android operativnim sistemom.
Ovo je savršena aplikacija za one koji stalno nešto fotografišu, kao i one koji to rade na terenu. Aplikacija vam omogućava veću kontrolu nad kamerom svog uređaja tako se fotografije snimaju u netaknutom RAW formatu nakon čega ih lako možete editovati uz pomoć raznih alata koje poseduje. Iako je ova aplikacija pre svega namenjena rprofesionalnim fotografima, ona će, verujemo, oduševiti sve strastvene korisnike Instagrama.

9. VERO
Dostupna za uređaje sa iOS operativnim sistemom.
Vero je društvena mreža sa posebnim fokusom na deljenje omiljenog sadržaja, uz korišćenje automatskih dodatnih podataka i opisa kako bi podeljen sadržaj bio pregledniji i zanimljiviji vašim prijateljima.
Foto: Pixabay/PrintScreen

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.