Šutanovac: Početak brakorazvodne parnice Nikolića i Vučića

Izvor: RTS, 16.Feb.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Početak brakorazvodne parnice Nikolića i Vučića

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da se posle navoda da će se Tomislav Nikolić ipak kandidovati za predsednika Srbije ne zna ko danas ima većinu u Skupštini Srbije i da su neophodni parlamentarni izbori.
"Imamo očiglednu parlamentarnu krizu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ne zna se ko danas ima većinu u parlamentu. Ne želimo da se parlament pretvori u jednu veliku pijacu i zato insistiramo da se raspišu i parlamentarni izbori i da dobijemo parlamentarnu većinu koju će da vodi Demokratska stranka", rekao je Šutanovac agenciji Beta.
On je ocenio da dvojac Nikolić-Vučić već pet godina uništava državu, njene institucije i životni standard svih građana.
"Njih dvojica su podjednako odgovorni za stanje u zemlji, a danas smo svedoci početka njihove brakorazvodne parnice u kojoj će svako od njih pokušati da izvuče maksimum za sebe", rekao je Šutanovac.
On je istakao i da je DS ubeđena da će Saša Janković postati predsednik i omogućiti da u Srbiji vladaju zakoni i da konačno građani povrate državu koja im je oteta.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.