Milena Dravić: Mnogo mi je teško bez Dragana!

Izvor: Svet, 28.Maj.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Dravić: Mnogo mi je teško bez Dragana!

Filmom “Mlad i zdrav kao ruža”, u kojem je Dragan Nikolić ostvario jednu od najznačajnijih uloga u karijeri, večeras je svečano otvoren bioskop u KU “Parobrod”, koji nosi ime legendarnog glumca.
Dragan je mnogo uradio, i mislim da će se tek u vremenu koje dolazi konstatovati koliko je to vredno. On je veliki karakterni glumac, velike transformacije, ali on je bio čovek koji, kao mnoge druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << naše kolege, tome nikada nije želeo da daje neki značaj. Bio je izuzetno skroman. A kako je bio šaljivdžija, onda se ono što je radio više tumačilo kao šarmantni Gaga, Gaga ovo, Gaga ono. Sada, kada se sve skupilo na jednom mestu, vidi se da je to ogroman rad, i na filmu, i u pozorištu, i na televiziji. Dragan je napravio velike uloge, i mislim da vreme buduće ide u prilog njegovom radu”, istakla je udovica Milena Dravić na otvaranju bioskopa, pišu Večernje novosti.
Milena je kao jedne od mnogih velikih uloga u kojima je Gaga pokazao svoj talenat istakla kao veće uloge u filmovima “Kad budem mrtav i beo”, “Banović Strahinja” i “Ko to tamo peva”. Ona kaže da će mladi glumci moći da uče od Gage.
Na pitanje koliko bi Gaga sada bio srećan da vidi da ima “svoj” bioskop neutešna glumica je izgubila snagu.
“Ne mogu o tome da govorim, teško mi je. To su neke posebne priče, neki posebni pogledi na neke stvari“, zaključila je ona.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Veliki umetnik, čovek i dobrotvor"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2016

Filmom "Mlad i zdrav kao ruža", u kojem je Dragan Gaga Nikolić ostvario jednu od najznačajnijih uloga u karijeri, svečano je otvoren bioskop u KU "Parobrod", koji nosi ime legendarnog jugoslovenskog i srpskog glumca...Njegova supruga, glumica Milena Dravić, koja je bioskop proglasila otvorenim,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.