PROBLEMI SA ZAKONOM Dragan Bjelogrlić na sudu zbog niza saobraćajnih prekršaja

Izvor: Blic, 10.Jan.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI SA ZAKONOM Dragan Bjelogrlić na sudu zbog niza saobraćajnih prekršaja

Dragan Bjelogrlić našao se u problemima sa zakonom zbog saobraćajnog prekršaja koji je načinio pre godinu dana.

Popularni Bjela je uhvaćen dok je vozio van naselja brzinom veće od dozvoljene, pa je policija morala da mu napiše prekršajnu prijavu.

- Bjelogrlića su u februaru prošle godine kamere snimile kako se kreće brzinom većom od dozvoljene, pa mu je zbog toga zaprećena novčana kazna, a možda čak i zabrana vožnje na mesec dana. Taj postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u toku i on će biti pozvan na suđenje - otkriva izvor iz suda za "Alo!".

Bjelogrlić nije baš preterano oprezan u saobraćaju, pa je "zaradio" i tri kazne, ali za neke manje saobraćajne prekršaje.

- On zbog mora da plati po 5.000 dinara za svaki prekršajni nalog. To je dato na izvršenje i još nisu plaćeni. Radi se o prekršajima koje je počinio u decembru 2014, aprilu 2015. i decembru 2015. godine - kaže sagovornik.

Ipak, jednu kaznu Bjela je uspeo da izbegne jer je, u međuvremenu, zastareo saobraćajni prekršaj iz 2014. godine, pošto je od dana izvšenja istekao rok od dve godine za zastarenje.

- Taj prekršaj mu je zastareo nedavno, u novembru prošle godine - dodaje izvor.

"Nisam znao, platiću sve"

Dragan Bjelogrlić bio je iznenađen kada je juče od novinara "Alo!" saznao da mora da plati kazne za saobraćajne prestupe.

- Stvarno? Nisam znao za to. Ova tri meseca bio sam na putu, naporno sam radio na snimanju serije "Senke nad Balkanom" i nisam ni stigao da vidim da li sam dobio neku poštu uz suda. Ako jesam, odmah ću to regulišem, kao i sve druge obaveze - rekao je za "Alo!" Bjelogrlić.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.