Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2017, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena pohvalila glumca: Bjela se ljubi tako slatko

Lepa Brena slavi tri decenije od filma “Hajde da se volimo”, najgledanijeg ostvarenja u tadašnjoj Jugoslaviji.

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, kada se ovaj film često emituje, mnogi su primetili da se pevačica u poslednjem, trećem delu ljubila s tada najpopularnijim glumcem Draganom Bjelogrlićem.

Bjela se toliko zaljubio u Brenu da je pokušao da joj rasturi brak sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Australijancem jugoslovenskog porekla.

“Čitao sam u novinama da se udajete zbog para, pa sam rešio to da pokvarim”, rekao je Bjela dok su bili u helikopteru, a Brena mu je odbrusila:

“To nije istina!”

“Ne verujem zato što je mnogo para u pitanju”, izričit je bio glumac.

“Je l’ ja mogu da se udajem kao svaka normalna žena na svetu?! Šta ja treba da uradim da biste vi meni poverovali da se ja stvarno ne udajem?”

“Pa evo ovo: da me poljubite“, predložio je Bjela, a pevačica je to jedva dočekala i pao je sočan poljubac.

Brena je priznala da joj se svideo poljubac sa Bjelom.

“Stanko Crnobrnja mi je rekao da moram da poljubim Bjelu, koji mi je uvek bio simpatičan i sladak. Poljubila sam ga u obraz, a onda je reditelj rekao da ga poljubim ozbiljno. Odgovorila sam mu da nisam glumica, na šta mi je on odbrusio da ako to ne uradim, nema ništa od te scene”,  priseća se Brena.

Otkriva da je poljubac mogao da potraje.

“Ponovo sam poljubila Bjelu, ali reditelj je rekao da poljubac potraje. Smogla sam snage i poljubila sam ga ozbiljno. Poljubac je bio sladak, moram da priznam. Danima posle toga vraćala sam taj film. Nekoliko godina kasnije pričala sam s Bijelom o toj sceni i on se slatko nasmejao, verujem da je njemu to bila rutina”, kaže Brena i dodaje da njen tadašnji dečko Boba Živojinović, nije bio ljubomoran:

“Tada sam tek počela da se zabavljam sa Bobom i on nije bio ljubomoran na Bjelu. Nikad mi nije pravio ljubomorne scene”, kazala je Brena.

Bjelogrlić je zadovoljan što je taj film i danas popularan, ali poljubac sa Brenom nije želeo da komentariše.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.