Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UČINIĆEMO AMERIKU VELIKOM" Tramp krenuo na inauguraciju u Vašington

Izabrani predsednik SAD Donald Tramp krenuo je iz Njujorka u Vašington gde će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik Amerike.

President-elect Donald Trump departs New York en route for Washington ahead of Inauguration Day on Friday pic.twitter.com/16HfR06415

Tramp i njegova porodica izašli su iz Tramp tauera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a nekoliko okupljenih građana na ulici pratilo je prolazak kolone vozila u kojoj se nalazio budući predsednik SAD.

On se zatim ukrcao u avion na aerodromu La Guardia i poleteo za Vašington.

Tramp putuje bez novinarske pratnje, prenosi Ej-BI-Si njuz.

Ranije danas Tramp je na svom Tviteru napisao "putovanje počinje".

On je naveo da će raditi veoma naporno da to putovanje učini sjajnim i za američki narod.

"Nemam sumnji da ćemo zajedno učiniti Ameriku velikom", poručio je Tramp.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp stigao u Vašington: Putovanje počinje, učinićemo Ameriku velikom

Izvor: RTS, 19.Jan.2017

Izabrani predsednik SAD Donald Tramp je u pratnji supruge Melanije i drugih članova porodice sleteo u vojnu bazu "Endrjus" u Merilendu. Tramp će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik Amerike. . Donald Tramp i njegova...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.