Tramp u intervjuu za Tajm: Navedite barem jednu moju lažnu tvrdnju!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u intervjuu za "Tajm": Navedite barem jednu moju lažnu tvrdnju!

Donald Tramp je u razgovoru za "Time" imao samo jedan odgovor na pitanje šta misli o vlastitoj verodostojnosti.

Novinaru je rekao:

- Izgleda da mi ne ide toliko loše, jer ja sam predsednik, a vi niste.

Nakon pitanja novinara o ugledu Bele kuće i njegovoj povezanosti s obaveštajnim službama, Tramp je izbegavao direktan odgovor i samo ponavljao da je "nasledio nered".

Prema Trampu, taj "nered" uključuje situaciju sa Severnom Korejom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Bliskim istokom, situaciju u ekonomiji i netačne državne statistike o zaposlenosti.

- Nasledio sam nered sa poslovima, uprkos statistikama, znate, moje statistike su još bolje, ali to nisu prave statistike jer imate milione ljudi koji ne mogu pronaći posao, OK - rekao je Tramp.

Još uvek nema dokaza za Trampove tvrdnje da su statistike Ministarstva rada lažne.

Kada ga je novinar upitao da li je zabrinut da će sve nedokazane tvrdnje naštetiti njegovoj verodostojnosti Tramp je odgovorio:

- Navedite koja je tvrdnja netačna! Mislim, iskreno.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.