Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp se sreo sa Porošenkom

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp sreo se danas sa predsjednikom Ukrajine Petrom Porošenkom u Bijeloj kući, tokom njegove posjete ovalnom kabinetu.

Kako se navodi, Porošenko se zaustavio u ovalnom kabinetu, nakon susreta sa potpredsjedniko SAD Majk Pensom i nacionalnim timom za bezbjednost, kako bi iskoristio kratku priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da se fotografiše sa Trampom, prenosi AFP.

Tramp je tom prilikom izjavio da je velika čast da upozna Porošenka, kao i da je "napravljen veliki napredak" u odnosima sa Ukrajinom.

Sa druge strane, Porošenko je kazao da se nada da će dve države imati "efikasnu saradnju".

Susret se desio nedugo nakon što je Trampova administracija objavila da je uvela sankcije dvojici ruskih zvaničnika i nekolicini pojedinaca i kompanija zbog ruskih aktivnosti u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.