Tramp se sprema: 100 dana i veliki skup u Pensilvaniji

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp se sprema: 100 dana i veliki skup u Pensilvaniji

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp kaže da će obeležiti 100 dana vlasti "velikim" skupom u Pensilvaniji.

Tramp će obeležiti 100. dana mandata 29. aprila, a povodom toga na Tviteru je napisao: "Održaću VELIKI skup u Pensilvaniji. Jedva čekam".

Istog dana biće održana tradicionalna godišnja večera Udruženja dopisnika iz Bele kuće, ali Tramp joj neće prisustvovati, jer kako je naveo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bojkotuje večeru zbog toga što je loše predstavljen u medijima. Njegovo osoblje će takođe bojkotovati večeru kao znak "solidarnosti" sa predsednikom, prenosi AP.

Većina američkih predsednika prisustvovala je ovom događaju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp planira "veliki" skup povodom prvih 100 dana mandata

Izvor: Blic, 22.Apr.2017

Predsednik SAD Donald Tramp kaže da će obeležiti 100 dana vlasti "velikim" skupom u Pensilvaniji...Tramp će obeležiti 100. dana mandata 29. aprila, a povodom toga na Tviteru je napisao: "Održaću VELIKI skup u Pensilvaniji. Jedva čekam"...Istog dana biće održana tradicionalna godišnja večera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.