Tramp šalje delegaciju na inauguraciju Vučića

Izvor: RTS, 23.Jun.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp šalje delegaciju na inauguraciju Vučića

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je da šalje delegaciju na inauguraciju predsednika Republike Srbije Aleksandara Vučića.
Na sajtu Bele kuće naveden je i sastav američke predsedničke delegacije koja će prisustvovati prijemu u Beogradu u okviru, kako je istaknuto, "inauguracije Njegove ekselencije Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije 23. juna".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Američku predsedničku delegaciju, kako se navodi, predvodi zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD za evropske i evroazijske poslove Hojt Brajan Ji, a u njoj su i američki ambasador u Srbiji Kajl Skot i direktor za Balkan, Crno more i Kavkaz u Trampovom Savetu za nacionalnu bezbednost Mark Tervakoski.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp poslao delegaciju kod Vučića

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je danas da šalje delegaciju na inauguraciju predsednika Republike Srbije Aleksandara Vučića...Foto: Printscreen/Whitehouse..  Na sajtu Bele kuće naveden je i sastav američke predsedničke delegacije koja će prisustvovati prijemu u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.