Tramp prisustvovao uskršnjoj službi na Floridi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp prisustvovao uskršnjoj službi na Floridi

Tramp je ranije danas čestitao Uskrs svim hrišćanskim vernicima

Američki predsednik Donald Tramp prisustvovao je danas, zajedno sa svojom decom i suprugom Melanijom, uskršnjoj službi u blizini njegovog imanja Mar-a-Lago na Floridi.

Američki predsednik pozdravio je svoje pristalice, mašući im dok je ulazio u episkopalnu crkvu na Floridi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preneo je AFP.

Tramp je, zajedno sa kćerkom Tifani, sinom Baronom, prvom damom SAD i njenim roditeljima, zauzeo mesto u blizini oltara.

Posle se vratio na svoje imanje kako bi se pridružio sinovima Donaldom Trampom Mladijim i Erikom Trampom na branču i uskršnjoj proslavi, navodi francuska agencija pozuivajući se na pomoćnika u Beloj kući.

na svom nalogu na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.