Tramp pisao Nikoliću: Podržavamo put Srbije ka EU

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pisao Nikoliću: Podržavamo put Srbije ka EU

Predsedništvo Srbije je saopštilo da je predsednik SAD Donald Tramp u pismu zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću za čestitku povodom Trampovog stupanja na dužnost.

"Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke inauguracije i cenim Vaše ohrabrenje i podršku", piše u pismu američkog predsednika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Donald Tramp je poručio Nikoliću da "ispred naše dve zemlje stoje izazovi koji mogu da budu prevaziđeni putem partnerstva i zajedništva".

"Raspolažemo izvanrednim mogućnostima za unapređenje zajedništva, ciljeva, promovisanje globalne stabilnosti i postizanje mira i prosperiteta. Jedan takav cilj koji mi i dalje podržavamo kao najsigurniji put ka stabilnoj i prosperitetnoj budućnosti Srbije, jeste njeno pridruživanje Evropskoj uniji", poručio je Tramp Nikoliću.

Predsednik SAD je naveo da se raduje jačanju bilateralnih odnosa na temelju zajedničkih vrednosti srpskog i američkog naroda.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tramp pisao Nikoliću: Cenim ohrabrenje i podršku

Izvor: B92, 18.Feb.2017, 01:36

Beograd -- Predsednik SAD Donald Tramp zahvalio je pismom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na čestitki koju mu je uputio povodom njegove inauguracije...Tramp je u pismu dodao da ceni Nikolićevo ohrabrenje i podršku, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.."Toplo pozdravljam čestitku koju ste...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.