Tramp kritikovao Nemačku

Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp kritikovao Nemačku

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je oštro kritikovao Nemačku pošto je kancelarka Angela Merkel sugerisala da Nemačka i EU treba da vode samostalniju politiku.

"Imamo OGROMAN trgovinski deficit s Nemalčkom, plus oni plaćaju MNOGO MANJE nego što bi trebalo za NATO. Veoma loše za SAD. Ovo će se promeniti", napisao je veo je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << danas Tramp na Tviteru.

We have a MASSIVE trade deficit with Germany, plus they pay FAR LESS than they should on NATO & military. Very bad for U.S. This will change

Merkel je danas, posle sastanka s premijerom Indije Narendrom Modijem, rekla da su odnosi Nemačke sa SAD od "izuzetnog značaja", ali da je isto tako važna saradnja i s drugim ključnim državama.

Nemačka kancelarka je u nedelju rekla da se u poslednjih nekoliko dana pokazalo da su prošla vremena u kojima je EU "mogla potpuno da računa na druge", misleći na SAD i Veliku Britaniju. Ona je pozvala EU na jedinstvo i dodala da Evropljani moraju da preuzmu sopstvenu sudbinu u svoje ruke.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp odgovorio Merkelovoj: Imamo deficit s Nemačkom...

Izvor: B92, 30.Maj.2017

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp odgovorio nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, nakon njene izjave da Nemačka i EU treba da vode samostalniju politiku..."Imamo OGROMAN trgovinski deficit s Nemačkom, plus oni plaćaju MNOGO MANJE nego što bi trebalo za NATO i vojsku. Veoma loše za SAD....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.