Tramp gurnuo premijera CG da bi došao u prvi plan VIDEO

Izvor: B92, 25.Maj.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp gurnuo premijera CG da bi došao u prvi plan VIDEO

Brisel -- Predsednik SAD Donald Tramp gurnuo je premijera Crne Gore Duška Markovića po strani, kako bi bio u prvom planu na NATO samitu u Briselu.

Na snimku se jasno vidi kako Tramp levom rukom snažno gura Markovića u stranu, potom izlazi u prvi plan i namešta odelo, prenosi Rojters.

Snimak, na kome se vidi da se Marković nasmešio na ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Trampov gest, ubrzo se proširio po internetu.

Portparol Bele kuće Šon Spajser rekao je da nije video snimak, ali da pretpostavlja da se Tramp samo išao na svoje predodređeno mesto, naveo je Rojters.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trampov brutalni potez: Odgurnuo premijera Crne Gore na NATO samitu u Briselu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017

Predsednik SAD Donald Tramp gurnuo je danas premijera Crne Gore Duška Markovića po strani, kako bi bio u prvom planu na NATO samitu u Briselu...Na snimku se jasno vidi kako Tramp levom rukom snažno gura Markovića u stranu, potom izlazi u prvi plan i namešta odelo...Snimak, na kome se vidi da se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Bijela kuća o Trampovom guranju premijera Crne Gore: Samo je pratio plan

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2017, 08:06

VAŠINGTON - Portparol Bijele kuće Šon Spajser komentarisao je neprijatan incident koji se dogodio između predsjednika SAD Donalda Trampa i premijera Crne Gore Duška Markovića na samitu NATO-a u Briselu...Prilikom obilaska zgrade novog sjedišta NATO-a Tramp je naglo odgurnuo Markovića koji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.